Bobby Deen

Bobby Deen

Bobby Deen, samozwańczy "Georgia Boy", dorastał w tradycyjnej kuchni południowej i już w wieku 18 lat zaczął pracować z bratem Jamie w kuchni swojej matki Pauli. Razem z Jamie i ich mamą założyli małą firmę cateringową w Savannah, która zyskała sławę dostarczaniem "obiadu i miłości w torbie", co wkrótce przerodziło się w jedną z najbardziej lubianych restauracji w Savannah, The Lady & Sons. Bobby i Jamie zaczęli pojawiać się w programach kulinarnych swojej matki na Food Network i niedługo potem dostali własny program Road Tasted, w którym razem odkrywali amerykańską kuchnię pełną miłości i ciepła. Bobby i Jamie Deen zaczęli przyciągać nową, młodszą publiczność do rosnącej liczby fanów rodziny Deenów w Ameryce. Wczesną 2013 roku Bobby opublikował swoją pierwszą samodzielną książkę, numer 1 na liście bestsellerów The New York Times, From Mama's Table to Mine. Wspólnie z Jamie wydali jeszcze cztery książki: The Deen Bros. Cookbook — Recipes From the Road (2007), Y'all Come Eat (2008), Take It Easy (2009) i Get Fired Up (2011). Rozszerzyli swoje działania o linię przypraw, sosów barbecue i koszulek, które są sprzedawane w sklepie Paula Deen Store i na PaulaDeen.com. Obecnie program Bobby'ego, Not My Mama's Meals, jest emitowany na kanale Cooking Channel. Not My Mama's Meals przynosi na stół niektóre ulubione receptury południowe jego rodziny, ale w zdrowszym, lżejszym podejściu do gotowania. Bobby można także zobaczyć jako gospodarza programów Holiday Baking Championship i Spring Baking Championship, oba na kanale Food Network.

Informacje osobiste
Znany z działu
Aktorstwo
Data urodzenia
28.04.1970 (55 lat)
Miejsce urodzenia
Albany, Georgia USA
Znany także jako
Aktorstwo - seriale